Уеб дизайн и разработка

Какво получавате, когато изберете Simplifix да изгради вашия уебсайт?

Получавате сайт, който е ефективен, атрактивен и носи продажби. Много мощен инструмент за разрастване на бизнеса ви. По-долу ще намерите списък с функциите, които всеки изграден от нас сайт има.

Анти-спам защита, платена за 1 година

Платен SSL за 1 година

Текст, оптимизиран за търсачките

Винаги на линия при нужда

Страници

С какво се гордеем

Прозрачни условия за цената на сайта (никога не превишава уговорената сума).

Подробно описание на това, което ще бъде направено и в какъв срок.

Безпроблемна комуникация по телефон, имейл, WhatApp и Viber

Безплатна поддръжка на сайта за първата година

Международен опит: освен клиенти от България, вече над 3 години ни се доверяват и фирми от Германия, Испания и Англия.

95% от нашите клиенти работят с нас по повече от един проект

Екип от професионалисти, всеки от които е специализиран в различни ниши на уеб дизайна и дигиталния маркетинг - графични дизайнери, уеб дизайнери, front- и backend разработчици, специалисти по SEO и Google Ads.

Фактори определящи цената на сайта

Цената зависи от два фактора – дизайн и потребителско изживяване (UI&UX) и функционалности.


Можем да ги разделим на 3 нива – High-End, Luxury и World Class

High-End

3,000 - 10,000 лв

High-End сайта е подходящ за стартиращ или малък бизнес. Въпреки че има уникален дизайн, няма анимации и сложни ефекти, които се задействат от потребителя.

Luxury

15,000 лв - 50,000 лв

Luxury сайтът е подходящ за фирми с по-голям бюджет и с повече изисквания, свързани с дизайна, потребителското изживяване и функционалностите. Той има уникален дизайн, 2D и/или 3D анимации и ефекти, задействани от потребителя.

Ако е онлайн магазин, ще има по-сложни функционалности, предназначени за увеличаване на продажбите и ефективността на управлението на магазина.

World Class

50,000 лв - 150,000 лв

World Class сайта е подходящ за 2 вида бизнеси:

Големи онлайн магазини, които изискват интеграция с различни софтуери като CRM-и, складове, синхронизация между различни физически магазини, различни езици, автоматизация и др.

Бизнеси, които искат да се възнаградят със супер сайт, който просто не можеш да затвориш. Потребителското изживяване в такива сайтове е зашеметяващо. Те са Ферари и Ролс-Ройс в сферата на уеб разработката.

Колко време ще отнеме да бъде готов сайта ми?

Това зависи от сайта, но можем да дадем някои ориентировъчни срокове, които ще ви дадат по-добра представа. Необходимото време отново зависи от същите два фактора – дизайн плюс потребителско изживяване (UI&UX) и функционалности.

Можем да ги разделим на 3 нива – High-End, Luxury и World Class

High-End

Подходящ за стартиращ или малък бизнес.

1-2 месеца
време за изработка

High-End сайтът има уникален дизайн с нормални функционалности (обикновено това е сайт, който представя услугите на дадена компания или малък онлайн магазин) и обикновено отнема между 1 и 2 месеца.

Luxury

Подходящ за фирми с по-голям бюджет и повече изисквания.

3-4 месеца
време за изработка

Изграждането на Luxury уебсайт отнема между 3 и 4 месеца. Той има индивидуален уникален дизайн, анимации, направени специално за клиента (2D и/или 3D) и ефекти, задействани от потребителя. Ако това е онлайн магазин, той разполага с по-сложни функционалности за електронна търговия, свързани с преживяването на клиентите на сайта.

World Class

Изберете тази опция, ако искате да имате най-добрия сайт в бранша си.

6-12 месеца
време за изработка

World Class сайта отнема между 6 и 12 месеца. Причините за по-дългия срок са дизайнът по поръчка, многото персонализирани анимации (2D и 3D) и сложните ефекти, задействани от потребителя. Основният фокус тук е върху потребителското изживяване, а ефектът е завладяващ.

Ако това е онлайн магазин, той ще има интеграции с различни софтуери на трети страни, много автоматизации, предназначени за увеличаване на конверсиите и управлението на магазина, множество езици, интеграция със CMS и др.

Стъпки за създаването на един сайт

1. Срещаме се с клиента.

Тук си задаваме въпроси един на друг. Колкото повече са въпросите, толкова по-добър е резултатът.

Изброяваме всички характеристики на уебсайта/онлайн магазина и пълната цена.

Изискваме 50% авансово плащане за започване на проекта. Останалата част се изплаща след като уебсайтът е завършен на 100%.

Изготвяме проекта в Figma и го изпращаме на клиента. След това редактираме в съответствие с обратната връзка.
Работа по текста.

Създаваме страниците на уебсайта според договорения дизайн. Настройваме функционалностите на сайта. Това включва качването на продукти или друга информация, начини на плащане, доставка и др. Всичко, което е зад кулисите за обикновения потребител, за да може сайтът да работи.

Тук оптимизираме скоростта на сайта, добавяме метатекстове, тестваме дали всичко работи правилно и след това го публикуваме.

Поддръжка и гаранции

Гордеем се с поддръжката, която предоставяме на нашите клиенти след публикуването на техните сайтове.

Всички сайтове ползват 1-годишна безплатна поддръжка. Това включва редовно актуализиране на уебсайта и отстраняване на нежелано поведение. След първата година вземаме малка месечна такса, която зависи от размера на уебсайта и неговите функционалности. Това гарантира удовлетвореността на нашите клиенти.

Безплатна

поддръжка 1 година

  • Редовни актуализации на сайта
  • Поправяне на нежелано поведение

Лесно
управление

Изграждаме сайтовете на 2 платформи – Shopify и WordPress. И двете са изключително лесни за управление дори и за хора без опит. Освен това предоставяме малка библиотека от уроци за това как да изпълнявате основни задачи за управление, като например редактиране на информация за продукта и цената му или промяна на текст в страница.

Гъвкавост и допълнителни функционалности

Ние разбираме, че всеки бизнес се развива, поради което има нужда от повече функционалности в уебсайта. Изграждаме всеки сайт по начин, който ни позволява лесно да надграждаме.

Пример за това е плъгин, който създадохме за един от нашите клиенти в Германия. Това е интеграция между онлайн магазина и баркод скенера в склада за изпълнение на поръчки. Прочетете повече за проекта тук.

Друг пример е сайтът carhunters.bg. Преди 6 месеца трябваше да добавим нов тип обява в сайта – автомобили от търгове. В рамките на една седмица функционалността беше добавена, което позволи на клиента ни да започне да предлага новата си услуга без никакво забавяне!

Избрани проекти и портфолио

Срещи с клиенти

Нишов уеб дизайн

Всеки сайт, който изграждаме, принадлежи към определена ниша. Отраслите, в които сме работили досега, са: Козметика, Козметични студия, SaaS, Счетоводство, Автомобили, Електронна търговия.

Всички те са с уникален дизайн, съобразен с конкретната индустрия.

Козметика

SaaS

Автомобили

Онлайн търговия

Отзиви

Комуникация и обслужване на клиенти

Всички наши умения и опит не биха имали значение без комуникацията с клиентите ни. Преди да започнем даден проект, задаваме възможно най-много въпроси, за да открием потенциални проблеми и нужди. По време на разработването на сайта изпращаме чернови на клиента, за да можем да направим корекции, ако е необходимо.

След като сайтът бъде публикуван, предлагаме пълна поддръжка на сайта и хостинга, за да гарантираме, че ще работи безпроблемно през цялото време. Това е нашата рецепта за партньорство, от което печелят всички.

Social Media
Brand Identity
Web Design
Print Design
Look at you! You look beautiful today!