...

Уеб дизайн и разработка

Какво получавате, когато изберете Simplifix да изгради вашия уебсайт?

Получавате сайт, който е ефективен, атрактивен и носи продажби. Много мощен инструмент за разрастване на бизнеса ви. По-долу ще намерите списък с функциите, които всеки изграден от нас сайт има.

Анти-спам защита, платена за 1 година

Платен SSL за 1 година

Текст, оптимизиран за търсачките

Винаги на линия при нужда

Страници

С какво се гордеем

Прозрачни условия за цената на сайта (никога не превишава уговорената сума).

Подробно описание на това, което ще бъде направено и в какъв срок.

Безпроблемна комуникация по телефон, имейл, WhatApp и Viber

Безплатна поддръжка на сайта за първата година

Международен опит: освен клиенти от България, вече над 3 години ни се доверяват и фирми от Германия, Испания и Англия.

95% от нашите клиенти работят с нас по повече от един проект

Екип от професионалисти, всеки от които е специализиран в различни ниши на уеб дизайна и дигиталния маркетинг - графични дизайнери, уеб дизайнери, front- и backend разработчици, специалисти по SEO и Google Ads.

Фактори определящи цената на сайта

Цената зависи от два фактора – дизайн и потребителско изживяване (UI&UX) и функционалности.


Можем да ги разделим на 3 нива – High-End, Luxury и World Class

High-End

3,000 - 10,000 лв

High-End сайта е подходящ за стартиращ или малък бизнес. Въпреки че има уникален дизайн, няма анимации и сложни ефекти, които се задействат от потребителя.

Luxury

10,000 лв - 50,000 лв

Luxury сайтът е подходящ за фирми с по-голям бюджет и с повече изисквания, свързани с дизайна, потребителското изживяване и функционалностите. Той има уникален дизайн, 2D и/или 3D анимации и ефекти, задействани от потребителя.

Ако е онлайн магазин, ще има по-сложни функционалности, предназначени за увеличаване на продажбите и ефективността на управлението на магазина.

World Class

50,000 лв - 150,000 лв

World Class сайта е подходящ за 2 вида бизнеси:

Големи онлайн магазини, които изискват интеграция с различни софтуери като CRM-и, складове, синхронизация между различни физически магазини, различни езици, автоматизация и др.

Бизнеси, които искат да се възнаградят със супер сайт, който просто не можеш да затвориш. Потребителското изживяване в такива сайтове е зашеметяващо. Те са Ферари и Ролс-Ройс в сферата на уеб разработката.

Колко време ще отнеме да бъде готов сайта ми?

Това зависи от сайта, но можем да дадем някои ориентировъчни срокове, които ще ви дадат по-добра представа. Необходимото време отново зависи от същите два фактора – дизайн плюс потребителско изживяване (UI&UX) и функционалности.

Можем да ги разделим на 3 нива – High-End, Luxury и World Class

High-End

Подходящ за стартиращ или малък бизнес.

1-2 месеца
време за изработка

High-End сайтът има уникален дизайн с нормални функционалности (обикновено това е сайт, който представя услугите на дадена компания или малък онлайн магазин) и обикновено отнема между 1 и 2 месеца.

Luxury

Подходящ за фирми с по-голям бюджет и повече изисквания.

3-4 месеца
време за изработка

Изграждането на Luxury уебсайт отнема между 3 и 4 месеца. Той има индивидуален уникален дизайн, анимации, направени специално за клиента (2D и/или 3D) и ефекти, задействани от потребителя. Ако това е онлайн магазин, той разполага с по-сложни функционалности за електронна търговия, свързани с преживяването на клиентите на сайта.

World Class

Изберете тази опция, ако искате да имате най-добрия сайт в бранша си.

6-12 месеца
време за изработка

World Class сайта отнема между 6 и 12 месеца. Причините за по-дългия срок са дизайнът по поръчка, многото персонализирани анимации (2D и 3D) и сложните ефекти, задействани от потребителя. Основният фокус тук е върху потребителското изживяване, а ефектът е завладяващ.

Ако това е онлайн магазин, той ще има интеграции с различни софтуери на трети страни, много автоматизации, предназначени за увеличаване на конверсиите и управлението на магазина, множество езици, интеграция със CMS и др.

Стъпки за създаването на един сайт

1. Срещаме се с клиента.

Тук си задаваме въпроси един на друг. Колкото повече са въпросите, толкова по-добър е резултатът.

Изброяваме всички характеристики на уебсайта/онлайн магазина и пълната цена.

Изискваме 50% авансово плащане за започване на проекта. Останалата част се изплаща след като уебсайтът е завършен на 100%.

Изготвяме проекта в Figma и го изпращаме на клиента. След това редактираме в съответствие с обратната връзка.
Работа по текста.

Създаваме страниците на уебсайта според договорения дизайн. Настройваме функционалностите на сайта. Това включва качването на продукти или друга информация, начини на плащане, доставка и др. Всичко, което е зад кулисите за обикновения потребител, за да може сайтът да работи.

Тук оптимизираме скоростта на сайта, добавяме метатекстове, тестваме дали всичко работи правилно и след това го публикуваме.

Поддръжка и гаранции

Гордеем се с поддръжката, която предоставяме на нашите клиенти след публикуването на техните сайтове.

Всички сайтове ползват 1-годишна безплатна поддръжка. Това включва редовно актуализиране на уебсайта и отстраняване на нежелано поведение. След първата година вземаме малка месечна такса, която зависи от размера на уебсайта и неговите функционалности. Това гарантира удовлетвореността на нашите клиенти.

Безплатна

поддръжка 1 година

  • Редовни актуализации на сайта
  • Поправяне на нежелано поведение

Лесно
управление

Изграждаме сайтовете на 2 платформи – Shopify и WordPress. И двете са изключително лесни за управление дори и за хора без опит. Освен това предоставяме малка библиотека от уроци за това как да изпълнявате основни задачи за управление, като например редактиране на информация за продукта и цената му или промяна на текст в страница.

Гъвкавост и допълнителни функционалности

Ние разбираме, че всеки бизнес се развива, поради което има нужда от повече функционалности в уебсайта. Изграждаме всеки сайт по начин, който ни позволява лесно да надграждаме.

Пример за това е плъгин, който създадохме за един от нашите клиенти в Германия. Това е интеграция между онлайн магазина и баркод скенера в склада за изпълнение на поръчки. Прочетете повече за проекта тук.

Друг пример е сайтът carhunters.bg. Преди 6 месеца трябваше да добавим нов тип обява в сайта – автомобили от търгове. В рамките на една седмица функционалността беше добавена, което позволи на клиента ни да започне да предлага новата си услуга без никакво забавяне!

Избрани проекти и портфолио

Срещи с клиенти

Нишов уеб дизайн

Всеки сайт, който изграждаме, принадлежи към определена ниша. Отраслите, в които сме работили досега, са: Козметика, Козметични студия, SaaS, Счетоводство, Автомобили, Електронна търговия.

Всички те са с уникален дизайн, съобразен с конкретната индустрия.

Козметика

SaaS

Автомобили

Онлайн търговия

Отзиви

Комуникация и обслужване на клиенти

Всички наши умения и опит не биха имали значение без комуникацията с клиентите ни. Преди да започнем даден проект, задаваме възможно най-много въпроси, за да открием потенциални проблеми и нужди. По време на разработването на сайта изпращаме чернови на клиента, за да можем да направим корекции, ако е необходимо.

След като сайтът бъде публикуван, предлагаме пълна поддръжка на сайта и хостинга, за да гарантираме, че ще работи безпроблемно през цялото време. Това е нашата рецепта за партньорство, от което печелят всички.

Social Media
Brand Identity
Web Design
Print Design
Look at you! You look beautiful today!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.